Allmänt

När ljuset återvänder…

Detta året började betydligt lugnare än vad förra året avslutades. Det är som om den bitande kylan tvingat oss trädgårdsmästare och andra trädgårdsintresserade att ha ”is” i magen. Halva februari har snart passerat och inte ett enda träd ha beskurits och butiken har ännu inte kunnat fyllas med blommor. Värmen från en liten byggfläkt har varit allt annat än tillräckligt och dessutom ojämn. Andra år där vi knappt haft nattfrost har jag klarat att hålla växterna starka och fina. I år fick maken och jag fatta ett beslut. Skulle vi satsa mer på den lokalen som jag redan växt ur eller inte. Det fick bli satsa. Så under kommande vecka kommer en ny värmepump att installeras och det ska bli underbart. Det innebär att jag äntligen kommer att öppna upp. 17 februari vänder vi på skylten och drar igång en ny säsong.

Den 27/3 firar butiken 3 år och det kommer vi att fira lite extra. Passa på att göra Era inköp inför påsken då. Det ser hela min familj fram emot och även ni kunder har jag förstått.

Då kör vi! Hoppas vi ses nästa vecka! Ni är varmt välkomna!

You may also like...

Popular Articles...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *